Cum comand

Cum plasezi o comandă

Ai ales produsul care-ţi place? După ce l-ai adăugat în coş şi după ce te-ai asigurat că nu mai sunt şi alte produse nemaipomenite pe care le vrei, mergi la Coşul tău (în partea dreaptă, sus). Dacă eşti fericitul posesor al unui cod de reducere sau al unui voucher, acum e momentul să îl foloseşti! Click pe “Vezi coşul” iar apoi pe “Aplică un cupon de reducere”. După ce este aplicată reducerea apăsa pe “Finalizează comandă”.

Dacă eşti deja client fidel, intri în contul tău folosind adresa de email şi parola. Dacă eşti client nou, crează un cont, apoi alege adresa de facturare şi de livrare. De acum mai rămâne să alegi metoda de livrare și metoda de plată. Dacă vrei să ne transmiţi ceva referitor la comandă, foloseşte căsuţa cu “Observaţii despre comandă”. În funcţie de opţiunile tale, vei vedea pe pagina de “Confirmare comandă” costul total al comenzii, incluzând transportul. Nu rămâne decât să confirmi comanda şi… aşteaptă un telefon de la noi, ca să îţi spunem când soseşte coletul.

Atenție! Comenzile care nu pot fi confirmate telefonic nu vor fi procesate.

 

Ce sunt punctele de fidelitate şi ce poți face cu ele

Punctele de fidelitate le primești de fiecare dată când cumperi de pe edimedialand.ro. Practic primeşti înapoi 5% din valoarea comenzii. Numărul de puncte pe care le vei primi sunt afişate pe pagina produsului, în stânga preţului. În puncte se convertesc doar preţurile produselor, nu şi taxele de livrare. Poţi folosi punctele ca să reduci din costul comenzilor următoare sau, dacă strângi suficiente, poţi plăti toată valoarea comenzii. 20 de puncte de fidelitate valorează 1 leu.

Spre exemplu, ca să cumperi un tricou care costă 37 lei, ai nevoie de 740 de puncte. Ca să vezi câte puncte ai strâns, intră în contul tău, la “Comenzile tale” şi dă click pe “Punctele tale de fidelitate”. Ca să foloseşti punctele, intră în “Coşul tău” şi reduci comanda cu câte puncte doreşti.

 

Cum folosești un cupon de reducere

Cuponul de reducere se foloseşte intrând în “Coşul tău” şi introducând codul în câmpul “Aplică un cupon”.

 

Cum plasezi o comanda pentru o serie mare de produse

În funcţie de grafică şi de cantitatea de tricouri vom alege cea mai potrivită modalitate de personalizare: imprimare digitală (DTG), serigrafie, termotransfer sau broderie. Ne mişcăm repede, în cazul în care ai o urgenţă, iar preţurile sunt mai mult decât acceptabile. Contactează-ne pentru mai multe detalii!

Comments are closed.